Hårvård


Klippning

Hår är någonting väldigt personligt och hur håret ter sig kan påverka oss en hel del, både positivt och negativt. Därför är det viktigt att hitta en frisyr som passar ens hår och en själv. En frisyr som ser fantastisk ut utan att du behöver lägga timmar på styling. De flesta av oss har inte tid eller ork att föna, locka eller platta håret varje morgon innan jobbet eller skolan.

 

Vi jobbar för att hitta en frisyr som passar dig och ditt hår. En frisyr som framhäver det bästa hos dig, som du slipper kämpa med på morgonen men som ändå ser fantastisk ut.


  • Barnklippning 30 min: Barnklippning gäller för alla barn fram tills den dagen då de fyller 10år. I barnklippningen ingår klippning och föning. 
  • Klippning Korthår 30 min: Klippning Korthår är att jämföra med en klassisk herrklippning. Men i dagens moderna tider har även tjejer korta coola frisyrer! Därför döper vi våran klippning till Korthår istället. Alla "före" frisyrer där håret är kortare än örats nederkant räknar vi till korthårs klippning. Behandlingen tar 30 minuter och då inkluderas hårtvätt, klippning, och lättare styling.
  • Klippning Långhår 45 min

Foto av Frida Lewin

Klippning Långhår är att jämföra med en klassisk damklippning, men gäller såklart även för killar likt Fabio, eller Axl Rose. Har du hår som är längre än nederkanten på örat så räknar vi det till långhårsklippning.

Behandlingen tar 45 min och inkluderar hårtvätt, klippning och lättare styling.
Under behandlingen bjuder vi på kaffe eller thé.

Klippning Lyx 60 min

Klippning Lyx är utan tvekan våran mest bokade behandling!

Den är till för dig som har något viktigt möte, en dejt, något roligt event efter din behandling, Eller till dig som bara vill ha det bästa! (Oavsett om du är kille eller tjej.)

Här tvättar vi håret och ger en härlig huvudmassage med hårinpackning. Därefter klipper vi och sen stylar vi håret så som du önskar. Oavsett om det är lockat, plattat, volymfönat eller halvuppsatt.
Riktig lyx för dig som vill  stressa av och unna dig det lilla extra i vardagen, Det är du värd!

Färgning

Färg är en permanent behandling som ändrar färgen på håret. Den sitter bättre än en toning men kräver mer kvalité på håret. Vid färgning av hela håret eller exempelvis botten, så kommer de att bli utväxt efter 3-4 veckor.

 

Toning

Foto av Frida Lewin

Toning är en semipermanent behandling som även den ändrar hårets färg. Toningen är mer skonsam än vad vanlig färg är vilket gör den fördelaktig att använda på exempelvis långa hår. Ultimat för dig som gillar att välja nya färger från gång till gång.

Vid toning av botten eller hela håret kan viss utväxt framträda efter 3-4 veckor. Dock är blir det inte en lika markant ”rand” som man kan uppleva vid vanlig färg. Detta för att toningen mattas av vid varje tvätt samt bleknar lättare i solen.

Slingor

Foto av Frida Lewin

För de allra flesta av oss så betyder slingor, oftast, ljusa slingor. Slingor behöver dock inte vara ljusa alls utan kan även vara mörka. Det går att lägga precis alla färger i slingor, ljusa som mörka, toning eller färg. Att lägga slingor i en något mörkare ton på ex ett ljust hår ger ett fantastiskt resultat och håret ser mer levande ut.

Slingor går att göra på lite olika sätt, beroende på önskat slutresultat, hårkvalité och längd. Vi använder oss oftast av folieslingor men jobbar även med slinghätta och kam/ombre.

Hairtalk Extensions

Foto av Frida Lewin

Om du är intresserad av att sätta i löshår vill vi att du kommer på en konsultation i salongen där vi kan se på ditt hår, gå igenom skötselråd och vad det innebär att ha en förlängning. Vi ser på vilka färger du vill ha och hur många slingor du behöver. Efter detta bokar vi en tid till dig och beställer in hår.

Vi tar ut en handpenning på 2000:- efter konsultationen vilket täcker eventuell retur av håret vid avbokning. De 2000:- dras av från totalsumman när du betalar din förlängning!

Detta ingår alltid: Konsultation, toppning före och inklippning efter.

BOKA HÄR

Copyright @studioavenytierp All Rights Reserved