Botox och Restylane

Botox/Restylane

Konsultation

En konsultation är en viktig del utav en behandling. 
Ett första möte mellan kund och certifierad behandlare. Vi kommer att gå igenom vilka förväntningar och önskemål som finns. 
Vad kommer det att kosta? Räcker det med en behandling eller behövs fler? 
Vi kommer att gå igenom din hälsa, finns det mediciner eller sjukdomar som kan påverka behandlingen?

En konsultation är alltid kostnadsfri och förpliktigar inte till att du måste boka en behandlingstid. Ibland är det skönt att efter en konsultation få gå hem och i lugn och ro tänka igenom allt.


Fillers

Vad är Restylane?

Restylane består utav en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i vår kropp. Det är en skönhetsprodukt som inte förändrar utan återskapar ditt ansikte. Restylane har funnits i över 18 år och mer än 20 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Med åldern blir huden torrare och spänsten försvinner, vi får linjer och rynkor. Det är vackert med ett naturligt åldrande men ibland är det vissa rynkor och linjer som stör. Då kan Restylane injiceras och därmed tillförs fukt som leder till att linjer och rynkor mildras och slätas ut.

 

Vilka resultat kan vi förvänta oss av Restylane?

 • Återskapande av den volym man med sin ålder förlorat
 • Reducering av djupa veck och bekymmersrynkor
 • Släta ut kråksparkar och rynkor runt munnen
 • Fylligare läppar
 • Reducering av sura munvinklar
 • Föryngring av huden
 • Framhäva ansiktets konturer

 

När ser jag ett resultat?

Resultatet syns omedelbart. Det är en icke kirurgisk behandling och du kan snabbt återgå till ditt vanliga liv. Man får dock räkna med att efter behandlingen bli lite röd och svullen i en dag eller två. Blåmärken och ömhet kan också inträffa. Efter en läppbehandling sitter svullnaden i något längre.

 

Hur länge håller resultatet?

Det omedelbara resultatet kan hålla i upp till ett år. Men med en återbehandling inom 9 månader kan resultatet hålla i upp till 18 månader. Efter en läppbehandling kan en återbehandling behövas efter ca 6 månader. Efter samtliga behandlingar bokar vi alltid in ett återbesök för att säkerställa att önskat resultat är uppnått.

 

Är behandlingen smärtsam?

Nej, det ska inte göra ont. Själva produkten innehåller bedövningsmedel och en stund innan behandlingen får man sitta med en bra bedövningskräm eller spray.

 

Restylane Kysse och Restylane Lip Refresh

Med Restylane Kysse skapas fylligare läppar, en skarpare läppkontur eller en mer markerad amorbåge. En bonus är att ev rynkor runt munnen reduceras. Vill du bara ge dina läppar fukt och inte alls så mycket volym, då finns Restylane Lip Refresh.

 

Restylane Skinbooster-Restylane Vital eller Restylane Vital light

En fantastiskt, underbar behandling som återfuktar huden på djupet utan att ge så mycket volym. Med åren tappar huden sin spänst och elasticitet pga ålder, din livsstil och solen har en stor påverkan. Med Restylane Skinbooster återfuktar du huden på djupet vilket leder till en fräschare ton, naturlig lyster och mjukhet samt att huden slätas ut. Finare linjer reduceras. Denna behandling lämpar sig inte bara för ansiktet utan även för hals, dekolletage och händer.

·       Fillers

Restylane 0,5 ml

Restylane 1,0 ml

Restylane Perlane 1,0 ml

Restylane Vital/Vital Light 1,0 ml

Restylane Vital/Vital Light kur 1,0 ml x 3

Restylane Kysse 1,0 ml

Emervel Deep 1,0 ml

Emervel Volume 1,0 ml


Botox/Azzalure

Azzalure Botulinum Toxin Type A är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras med en mycket fin nål i små doser. Azzalure injiceras direkt under huden i muskeln. Det tar några dagar innan man ser resultatet och det håller i sig 3-6 månader. 

Indikationsområden är:

 • Bekymmersrynkan mellan ögonbrynen
 • Linjer och rynkor i pannan
 • Linjer runt ögonen, sk kråksparkar och runt munnen
 • Sura mungipor

 

Behandlingen är i stort sett smärtfri och efteråt kan små röda svullnader uppstå. Dessa brukar som regel försvinna efter någon timme. Efter en Azzalurebehandling bör man ta det lite lugnt resten av dagen.


Vi behandlar ej gravida, ammande eller om du har en infektion i kroppen.


Ett återbesök bokas alltid in efter ca 10 dagar. Det är viktigt att vi får ett förväntat resultat och behöver vi justera på återbesöket är detta kostnadsfritt.

·       Botulinumtoxin

Botulinumtoxin/Azzalure 1 område 

Botulinumtoxin/Azzalure 2 områden 

Botulinumtoxin/Azzalure 3 områden


Copyright @studioavenytierp All Rights Reserved